CykelDK
Engels Nederlands

E-bike

Gebruik Ebike Illustratie 

Om Saddel  

In hoogte verstelbaar zadel 
Het comfortabele zadel is in hoogte te verstellen met een hendel. Je krijgt het zadel naar beneden door de hendel aan te trekken terwijl je op het zadel zit (net als een bureaustoel). 

   
Om Tablet  

Tablet
De touchscreen tablet is voorzien van GPS, internet en is waterdicht. De tablet communiceert continu met het centrale Nu-Connect systeem. De tablet is voorzien van navigatie. Kies je bestemming en volg de aanwijzingen op het tablet.

     
Om Batteri  

Accu
De accu is een 37V 10.000 mA lithium-ion batterij. De actieradius van een volle accu is ongeveer 30 km. De actieradius is afhankelijk van temperatuur, de mate van trapondersteuning en het gewicht van de berijder.

     
 Om Baggage  

Bagagedrager (voor)
Het bagagerek kan een gewicht tot 15kg dragen. Je tas wordt met een klem vastgehouden.

     
 Om LAAS  

Elektronisch slot
Het slot communiceert met de tablet en kan alleen geopend worden door de juiste login-gegevens in te voeren. Op slot zetten gebeurt wel met de hand.

     
 Om Lys  

LED verlichting
De voorlamp is onder het bagagerekje in het frame verwerkt. Op het moment dat je de fiets in gebruik neemt, gaat de LED verlichting automatisch aan. De verlichting blijft aan onder het fietsen.

     
 Om Belt  

Tandriem aandrijving 
De e-bike is voorzien van een tandriem aandrijving (een belt-drive). Een tandriem gaat langer mee dan een ketting en is praktisch onderhoudsvrij.

     
 Om Frame   Frame
Het frame is speciaal ontworpen voor openbaar gebruik. Het heeft een zeer robuust aluminium frame waarin de kabels zijn weggewerkt.
 
     
 Om Daek  

Lekvrije banden
De e-bike heeft lekvrije banden. De banden zijn met foam gevuld zodat lekke banden niet kunnen voorkomen. De banden hebben dus geen ventiel.

 
     
 Om Motor  

Elektrische motor & trapondersteuning
De 250 Watt sterke elektrische motor bevindt zich in het voorwiel en biedt ondersteuning tot 24 km/h. Tijdens het remmen stopt de motor automatisch. Je kunt kiezen uit drie ondersteuningsstanden. Standaard staat de ondersteuning op stand 2 (normaal).

De lage standen geven minder ondersteuning, maar gebruiken ook minder energie. Voor langere afstanden zijn deze lage standen daarom aan te bevelen.