CykelDK
Engels Nederlands

Account

 

Hoe maak ik een account aan?

Ga naar “Account aanmaken” en vul je persoonlijke gegevens en creditcard informatie in. Onthoud je gebruikersnaam en pincode! Deze heb je nodig om in te loggen en gebruik te maken van een e-bike.

Wat is een bedrijfsaccount?

Een Nu-Connect Bedrijfsaccount is een account voor bedrijven of groepen gebruikers die meerdere mensen gebruik willen laten maken van één creditcard. De beheerder van het Bedrijfsaccount heeft toegang tot alle accountgegevens en heeft het recht om zelf gebruikers toe te voegen en te verwijderen. Een uitgebreide uitleg vind je hier.

Hoe wordt mijn privacy gegarandeerd?

De persoonsgegevens die je opgeeft, gebruikt Nu-Connect alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten: voor het aanmaken van het gebruikersaccount en voor het gebruik van de e-bikes. Je persoonlijke rit-informatie wordt niet vrijgegeven aan derden. Wij behandelen je privacy en persoonlijke gegevens op een veilige, zorgvuldige manier.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Ga naar je online account met behulp van je gebruikersnaam en pincode. Onder “Mijn account” kun je vervolgens “Deactiveer account” selecteren. Je account wordt verwijderd en je kunt hierna dus niet meer inloggen op je account. Nu-Connect behoudt je rit-informatie gedurende een periode van 5 jaar voor statistische doeleinden.

Hoe kan ik mijn account weer activeren?

Neem contact op met onze support desk: support@nu-connect.nl