CykelDK
Engels Nederlands

Betaling en tarieven

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de e-bike?

Voor de medewerkers van de deelnemende bedrijven aan het Nu-Connect project op Lage Weide zijn de ritten gedurende de pilot periode gratis.

Ik wil de e-bike ’s avonds mee naar huis nemen. Kan dat? En zijn er kosten aan verbonden?

Nee, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Vanwege het accuverbruik is inzet van de e-bikes voor woonwerkverkeer wel aan voorwaarden verbonden: Maximale uitleenduur is 16 uur; maximale ondersteuningsstand is 2 en de reisafstand is 5 tot 8 km enkele reis maximaal. Let op! U dient de e-bike thuis op slot te zetten, door eenvoudig de aanwijzingen op de tablet te volgen.

Worden er kosten in rekening gebracht indien ik de e-bike niet terugzet in een oplaadstation?

U dient de e-bike terug te plaatsen in een oplaadstation. Doet u dit niet dan brengt De Boom en het Meer de kosten in rekening voor het ophalen en terugplaatsen van de e-bike. Een overzicht van de kosten die van toepassing zijn, vindt u hier. NB: Bij een vol uitleenstation, mag u de e-bike er (zonder kosten) naast zetten en uw rit beëindigen. 

Wordt er een borgsom in rekening gebracht?

Wanneer u een account aanmaakt en een creditcard registreert, wordt een borgsom van €100,- gereserveerd. Het bedrag wordt automatisch teruggestort. Dit kan, afhankelijk van uw creditcard-maatschappij, een paar dagen duren.

Ik heb geen creditcard. Kan ik dan toch gebruik maken van de e-bike?

Wellicht kunt u gebruikmaken van een bedrijfscreditcard. Stuur in dat geval een e-mail naar support@nu-connect.nl met daarin uw gegevens (naam, adres, bedrijfsnaam en mobiel telefoonnummer). Na validatie van uw werkgever, wordt de corporate creditcard gebruikt om de borgsom van €100,- te kunnen reserveren. U krijgt vervolgens uw inloggegevens per e-mail toegestuurd en vanaf dat moment kunt u gebruik gaan maken van de deel e-bikes.