CykelDK

Over ons

 

Logo Nu Connect 300

 

Nu-Connect is een volledig geautomatiseerd systeem van innovatieve deel e-bikes, speciaal ontwikkeld voor openbaar en gemeenschappelijk gebruik. De e-bikes kunnen op verschillende locaties en op flexibele tijden worden meegenomen en elders weer worden ingeleverd. Ideaal voor korte ritten in de stad, voor woon-werkritten en als aanvulling op het OV.

NU-Connect is een mobiliteitsoplossing die is ontwikkeld door De Boom en het Meer, ideaal voor stedelijke gebieden en bedrijventerreinen. Januari 2015 ging Industrievereniging Lage Weide als eerste in Nederland van start met de Nu-Connect deel e-bike oplossing; in oktober 2016 volgde het eerste uitleenstation in gemeente Stichtse Vecht, op station Maarssen. Hierna is bedrijventerrein De Wetering aangehaakt en in 2018 de Merwedekanaalzone bij Kanaal30 en Business Eiland Utrecht (bedrijvengebied Kanaleneiland). Nu-Connect maakt gebruik van innovatieve e-bikes met een stuurtablet, waarmee navigatie mogelijk is.

De Boom en het Meer B.V. informeert, beweegt en stimuleert bedrijven mobiliteit te verduurzamen. Sinds 2012 levert De Boom en het Meer deel e-bike oplossingen en relevante mobiliteitsdiensten voor bedrijven(terreinen) en stedelijke gebieden.

 

Grey Keyline 

Officiële Nu-Connect partners:

Sponsorlogos