CykelDK
Engels Nederlands

Jaarbeursplein Utrecht nieuwe locatie Nu-Connect deelfietsen

Grey Keyline
07-05-2019

Nu-Connect is weer aan het uitbreiden! De slimme elektrische deelfietsen van Nu-Connect zijn sinds maart 2019 ook bij de Jaarbeurs te vinden, in de fietsenstalling bij bioscoop Kinepolis en werk- en ontmoetingsplek ANNE. Daarmee heeft Nu-Connect er een mooie locatie bij in het centrum bij Utrecht CS en fiets je snel en comfortabel naar je afspraken in de binnenstad.  

Uitleenstation Anne Jaarbeurs 1 640

 

Steeds meer uitleenstations 

Nu-Connect is het afgelopen jaar gestaag uitgebreid. Er zijn uitleenstations op onder meer bedrijventerrein De Wetering - Haarrijn, in Maarssen, op het Business Eiland Utrecht en nu bij de Jaarbeurs. Met uitleenstations bij station Utrecht Centraal, station Maarssen, station Utrecht Leidsche Rijn en P+R Westraven, is Nu-Connect een handige last-mile vervoersoptie, een goede aanvulling op het openbaar vervoer.

 

Snel en gemakkelijk naar je bestemming

Uitleenstation Anne Jaarbeurs 2 640Door het nieuwe uitleenstation bij de Jaarbeurs, kunnen steeds meer mensen profiteren van dit snelle en comfortabele vervoermiddel. Alle Nu-Connect gebruikers kunnen van deze locatie gebruik maken. Handig als je vanaf De Wetering - Haarrijn of ergens op het Business Eiland een afspraak in de buurt van Utrecht Centraal hebt. 

Met de elektrische ondersteuning, fiets je zo naar je afspraken in heel regio Utrecht. Wel zo gezond en ook nog eens goed voor de portemonnaie. Voor werknemers en bezoekers van het Business Eiland Utrecht en bedrijventerrein De Wetering - Haarrijn is het gebruik van Nu-Connect gratis! 

 

Proberen? 

Wil je Nu-Connect eens proberen? Dat kan! Maak eerst een account aan, log in op de stuurtablet van een Nu-Connect fiets en reis snel en gemakkelijk naar je bestemming. Heb je vragen? Mail ons en we helpen je graag verder.